•  

Nebula Backup & Recovery Cloud

De beste on-site/online/offsite/Cloud Backup & Recovery Software

Nebula Backup&Recovery biedt de back-up oplossing voor vrijwel alle besturingssystemen en vele databases geschikt voor laptops, pc’s en servers. De software, die kosteloos te verkrijgen is na het openen van een account, bevat alle backupsoftware maar ook alle agents voor specifieke services om uw volledige ICT omgeving, inclusief bestanden, databases, e-mail en virtuele servers, veilig op te slaan in de cloud. Nadat u de software heeft geïnstalleerd, wordt er meerdere keren per dag automatisch een backup gemaakt naar twee externe beveiligde servers. Mocht uw bedrijf iets overkomen waardoor u data kwijt bent? Dan halen wij het voor u terug. Met de Recover to Cloud dienst zelfs binnen 12 uur. Zo bent u ervan verzekerd dat uw bedrijf altijd kan blijven draaien. Wat er ook gebeurt.

We begrijpen dat u niet precies weet hoeveel opslagruimte u nodig heeft. Daarom kunt u Nebula Backup&Recovery de eerste maand gratis proberen en kunt u uw capaciteit altijd gemakkelijk verlagen of verhogen. Daarnaast kunt u per maand opzeggen zodat u nergens aan vast zit. Of u nu een backup wilt van uw desktop of uw gehele server veilig wilt stellen, Nebula Backup&Recovery biedt met alle producten gegarandeerde zekerheid en flexibiliteit.

Producten- DesktopProducten- ServerProducten- Recover to Cloud 

Hoe werkt Nebula Backup & Recovery?

Nebula Backup & Recovery bestaat uit 3 kerncomponenten. De Nebula Server en de Nebula Desktop die u op servers, werkstations en laptops installeert en Nebula Cloud waar uw backups veilig worden opgeslagen maar ook als IaaS Cloud  dient bij de ‘Recover to Cloud’ dienst. Onderstaande illustratie toont schematisch hoe de Nebula Cloud Backup werkt.

Hoe het werkt

Backup Agents voor Nebula Backup & Recovery

De Nebula Server software kan worden uitgebreid met extra agents. Op Exchange Mailbox, VMWare en Hyper-V na, zijn al deze agents gratis beschikbaar voor klanten van Nebula Backup:

Windows System State

VMware

Oracle Database

Mysql

MSSQL

Exchange Mailbox

Hyper-V

Lotus Domino

Exchange DAG

Exchange


Recover to Cloud dienst

Een unieke dienst van Nebula Backup & Recovery is Recover to Cloud. Dit biedt de garantie dat uw bedrijf binnen 12 uur na een calamiteit verder draait op de Nebula IaaS Cloud!

Deze dienst geeft naast de vanzelfsprekende voordelen van goede backups, de rust dat er na een brand, diefstal of na bijvoorbeeld waterschade, er niet direct hardware aangeschaft hoeft te worden en er geen enorme aantallen manuren nodig zijn om uw ICT omgeving weer draaiende te krijgen.

Backups op locatie

De backup software van Nebula Backup & Recovery stelt u ook instaat om backups te bewaren op uw kantoor of andere plaats waar u zelf, veilig bestanden kunt opslaan. De inzet van een NAS of extra server is hiervoor vaak wel een noodzaak. Denk bijvoorbeeld aan een opslag van 4 weken in de Nebula Backup Cloud en het opslaan van meerdere jaren op kantoor. Zo heeft u en retentie voor boekhouding en kunt u terugvallen op al uw werk van de afgelopen 4 weken uit de Nebula Backup Cloud.

Nebula Backup & Recovery helpt u graag op weg met deze specifieke vragen en neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

1 maand gratis proberen?

Vraag het direct aan!
Truus Koning – Het Oude Ambt

'Zonder meer een aanrader als je op zoek bent naar een vakkundig en toegewijd team van system engineers.'
Truus Koning – Het Oude Ambt

Lees meer
Fred Brink – Nordex

‘Nebula hanteert een aantrekkelijke prijs in combinatie met een hoge kwaliteit.'

Fred Brink – Nordex

Lees meer
Roland van Son – SMO Den Bosch

'We besparen nu een hoop tijd en geld!' Roland van Son – SMO Den Bosch

Lees meer
Brigitte Bazuin - Reclamemet

'Twee keer per dag automatisch een backup van al mijn bestanden. Ideaal!'
Brigitte Bazuin - Reclamemet

Lees meer
Nebula Cloud

Nebula Cloud

Over de Nebula Backup Cloud, hoe werkt het eigenlijk?

Over de Cloud
Waarom Nebula

Waarom Nebula

De voor- en nadelen van verschillende backup mogelijkheden

Waarom Nebula
Nieuws

Nieuws

Nieuws over backup en recovery. Wij houden u op de hoogte.

Nieuws

1 maand proberen?

Start direct en vrijblijvend!

Vraag nu gratis aan!